16/02/2019

Ligconcert met Gongbad

Een van De Twee Gezusters in Heerlen is Savelberg klooster zij hebben een bijzonder mooie kapel die niet alleen akoestisch maar ook energetisch gezien een zeer bijzondere plaats vormt voor een gong ligconcert. Wij zijn dan ook dankbaar dat wij, op zondag 16 juni van 20.00 uur tot 22.30 uur, weer op deze plek mogen spelen, nu met met 7 gongen!

Laat je meedrijven op de klanken van 7 gongen, heldere kristallen en Tibetaanse klankschalen, een kristallen didgeridoo en een grote sjamanentroml. We brengen een 12 Crystal City – old wise Earth gong (107 cm), een Dusk gong (90 cm – zonsondergang), een Zonnegong (80 cm), een Oergong (100 cm), twee Symphonic gongen (102 cm & 72 cm) en diverse andere instrumenten.
Ervaar de helende werking van dit festijn.

Bijdrage: € 29,50 p.p. te voldoen via bank NL93 ABNA 0248 8296 88 t.n.v. Heart2Heart Connection. Mocht er onverhoopt een reden zijn waarom je het geld niet kan overmaken dan kun je het cash (graag gepast) ter plaatse betalen.

Meebrengen: Comfortabel dik ligmatje (tuinstoel kussen is ook een goed alternatief als het maar goed ligt), een yoga matje is niet voldoende aangezien het een marmeren vloer is, een deken of slaapzak, hoofdkussen(tje) en sokken. Er is vloerverwarming dus het is heerlijk warm.

Reserveren en info: via Facebook, via Whatsapp op 06-2144 2828, mailen naar yvonne@Heart2HeartConnection.nl of gewoon even bellen naar Yvonne op 06-2144 2828.

De gong is een van de oudste helende instrumenten hier op moeder aarde, haar resonantie werkt op celniveau en tot diep in jouw essentie. De gong is het ideale instrument om stress te verminderen, je innerlijke energiebronnen (chakra’s) in beweging te brengen, emotionele banden los te maken, hinderende gedachten los te laten en je naar een hogere staat van bewustzijn te brengen. Ze opent de deur naar jouw eigen ‘innerlijke helingstuin’, de plek waar jouw zelfhelend systeem optimaal werkt. Eenmaal in contact met dit diepe niveau, gaat de set van 12 zeldzaam heldere kristallen klankschalen, in samenwerking met de aanwezige vreugdevolle Dolfijnen Energie, ondersteunend werken voor de heling die op dat moment bij jou past.

Terug naar vorige pagina