15/06/2019

Ligconcert met Gongbad

Een van De Twee Gezusters in Heerlen is Savelberg klooster zij hebben een bijzonder mooie kapel die niet alleen akoestisch maar ook energetisch gezien een zeer bijzondere plaats vormt voor een gong ligconcert. Wij zijn dan ook dankbaar dat wij op, zaterdag 11 november van 20.00 uur tot 22.30 uur, deze plek mogen spelen.

Laat je meedrijven op de klanken van gongen, heldere kristallen en Tibetaanse klankschalen, een kristallen didgeridoo, een grote sjamanentrommel, een Zonnegong (80 cm), een Oergong (100 cm), twee Symphonic gongen (102 cm & 72 cm) en diverse andere instrumenten en ervaar de helende werking van dit festijn.

Bijdrage: € 29,50 p.p. (contant ter plaatse – graag gepast) of via bank NL93 ABNA 0248 8296 88 t.n.v. Heart2Heart Connection te voldoen.

Meebrengen: Comfortabel dik ligmatje (tuinstoel kussen is ook een goed alternatief als het maar goed ligt), een yoga matje is niet voldoende aangezien het een marmeren vloer is, een deken of slaapzak, hoofdkussen(tje) en sokken.

Reserveren en info: via Facebook, via Whatsapp op 06-2144 2828, mailen naar yvonne@Heart2HeartConnection.nl of gewoon bellen naar Yvonne op 06-2144 2828

De gong is een van de oudste helende instrumenten hier op moeder aarde, haar resonantie werkt op celniveau en tot diep in jouw essentie. De gong is het ideale instrument om stress te verminderen, je innerlijke energiebronnen (chakra’s) in beweging te brengen, emotionele banden los te maken, hinderende gedachten los te laten en je naar een hogere staat van bewustzijn te brengen. Ze opent de deur naar jouw eigen ‘innerlijke helingstuin’, de plek waar jouw zelfhelend systeem optimaal werkt. Eenmaal in contact met dit diepe niveau, gaat de set van 10 zeldzaam heldere kristallen klankschalen, in samenwerking met de aanwezige vreugdevolle Dolfijnen Energie, ondersteunend werken voor de heling die op dat moment bij jou past.

Terug naar vorige pagina

Fotogalerij