12/09/2020

Magic Garden Concert door Thomas Alexander

Van Mozart to Motown

Onder de noemer van Mozart to Motown zal meesterpianist Thomas Alexander voor jullie een veelbelovend concert spelen in de tuin van De Twee Gezusters aan de Putgraaf 3 in Heerlen (te bereiken via de nieuwe ingang aan de Morenhoek). Thomas Alexander behoort zonder twijfel tot de beste pianisten die Nederland rijk is en was 10 jaar lang zeer succesvol in de VS.

Van origine een klassiek pianist maar hij beheerst werkelijk alle stijlen (u roept en hij speelt … en dat alles zonder bladpapier). Van Rachmaninov en Mozart tot Motown. Met uistapjes naar de Beatles, Dire Straits, Billy Joel en Queen. De eerste set zal hij met name zijn klassieke stukken spelen. De tweede set mag je je verheugen op een hele mooie mix van klassiek, pop, soul en jazz en zal hij de interaktie met zijn publiek zoeken.
Een heerlijk nazomerconcert om naar uit te kijken in de schitterende kruidentuin van De Twee Gezusters

De tickets kosten € 15. Toegang enkel via reservering. We houden rekening met de regels van het RIVM. Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen (op afstand). De barbeque zorgt indien gewenst voor de inwendige mens

Reserveren: info@ap-artevents.nl (ovv naam, telnr + aantal deelnemers)

 

We starten de avond om 19.30 u. Het concert start om 20.00
Terug naar vorige pagina

Fotogalerij