20/12/2017

Speciale Mantra & Bhajan Kerstviering Heerlen

Mantra en Bhajan Kerstviering

Bij deze de aankondiging van onze mantra en bhajan avond in kerstsferen op 20 december. Ieder jaar weer een spciale avond in een verrassend jasje. We zullen onze kerstviering in de prachtige kapel van het Savelbergklooster vorm geven.
Tijdstip 20.00uur tot 22.30uur. Graag 15 minuten van te voren aanwezig zijn, zodat we kunnen afstemmen.

Een mantra is een formule bestaande uit heilige lettergrepen, die wanneer deze op een specifieke manier wordt gereciteerd het bewustzijn van de mensheid kan verhogen. Dit brengt haar naar een hoger niveau van bestaan. In de oudheid pasten zieners en wijzen het zingen van mantra’s voor religieuze doeleinden toe, maar ook als een middel om fysiek, mentaal en emotioneel te helen.

Vergeet niet je eigen boekje mee te nemen. Wanneer je de eerste keer komt hebben wij altijd een boekje als reserve.

Kosten 8 euro p.p.

We ontvangen je graag op het adres: putgraaf 3 in Heerlen en de gasthuisstraat 2 in Heerlen. Beide ingangen zijn opties. Het ligt eraan welke parkeeroptie je kiest.

Je kunt kostenloos parkeren in de volgende straten: Putgraaf, Akerstraat, Raadhuisplein. Je kunt dan het beste kiezen om via de Putgraaf het pand te betreden.
Je kunt ook kostenloos parkeren in de Klompstraat of de Spoorsingel. Je kunt dan het beste kiezen om via de Gasthuisstraat het pand te betreden.
Wil je direct naast de deur parkeren kan dit natuurlijk ook in de Q-Park die naast het klooster gelegen ligt in de Putgraaf.
En mocht je met de trein willen reizen, dan is het 3 minuten lopen vanaf het station.

We verheugen ons.
Tot de volgende keer in Verbinding.

Met de Hartelijke Zanggroeten,
Marianne ( Pavitra)
Naomi ( Shiva Sundari)
Peter Meulenberg
Bart Verhelst
Chris Gerritsen

Terug naar vorige pagina