12/08/2017

Streekproductenmarkt Heerlen, 12 augustus 2017, i.v.m. de weersverwachting binnen in de Luciushof

Op zaterdag 12 augustus van 10.00uur tot 16.00 zal er een streekproductenmarkt worden georganiseerd, in een van de mooiste tuien van Heerlen, door de streekproductenwinkel uit Stein.
Er worden door o.a.  Appelsappen van de Bemelerhof, Kenny van Beeing Pure zal zijn Limburgse honing verkopen, speltproducten van de Kollenberg, stroop van de stroopstooker uit Bunde,  Maastrichtse Mosterd, Heerlense Jams, Olijfolie van Puur-Olijf op een stand van Willemendrees, Boerderij chips, en nog een aantal verrassingen van eigen bodem.  Ook zal er een kraam zijn waar al deze producten als samengesteld pakket kunnen worden aangekocht als leuk verwenpakket of om cadeau te geven, hier kunt u ook afspraken maken over het samenstellen en leveren van bv. duurzame kerstpakketten gevuld met streekproducten, deze zullen dan worden ingepakt en verzorgd door mensen met, een meer of mindere mate, afstand tot de arbeidsmarkt, tevens de doelgroep van de twee gezusters.
En als laatst willen we er op wijzen dat er de mogelijkheid bestaat om een overheerlijke kop koffie te drinken op het terras bij Björn en Laurent van Dutch Barista uit Beek die onze markt komen verblijden met een heuse Barista TukTuk !
Dus kom zaterdag allemaal naar de Luciushof, via de ingang aan de Putgraaf, en ontdek de verrassingen van eigen bodem.
Terug naar vorige pagina

Fotogalerij