05/09/2020

Zomeravond met DJ Lex Nelissen

Een heerlijk avondje muziek

Zaterdag 5 september draait dj Lex Nelissen (de Vinyl L’express) zijn vinyl platen en singles voor jullie. Een lekkere avond ouderwets genieten op het terras van De Twee Gezusters. Tevens zal er een optreden zijn van Damiën van Elburg. Een nog zeer jong talent (17 jaar !) die het werk speelt van Johnny Cash, John Prine en Leonard Cohen en tevens eigen nummers schrijft. Dit jaar nog zal hij 4 van zijn eigen nummers + één cover opnemen op het label van Lex Nelissen (LN Records).
Deze avond wordt jullie mede aangeboden door De Muziek Trein en De Twee Gezusters
Check www.muziektrein.eu voor meer info over dit gloednieuwe (artiesten promotie) bureau van oprichtster Mirella Dohmen.

LEKKER ETEN VAN DE BARBEQUE
De entree bedraagt € 12,50 . Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen. Elke deelnemer heeft recht op een lekker satéetje van de barbeque (een vegetarisch hapje is eveneens mogelijk). Hiertoe ontvangen jullie een eetbon bij de entree. Geeft u aub bij het reserveren aan of er vegetariërs bij zijn. De kassa vindt u via de doorgang aan de Morenhoek (nieuwe passage die leidt naar de tuin van de Twee Gezusters).
Reserveren kan via:     info@ap-artevents.nl 
Het is belangrijk aan te geven met hoeveel personen u komt. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM, hetgeen betekent dat wij moeten volstaan met zitplaatsen

DE TUIN DER LUSTEN
Lex heet jullie welkom in zijn ‘Tuin der Lusten’ van De Twee Gezusters. Zoals jullie van hem gewend zijn, zal hij putten uit zijn zeer rijke vinyl collectie. Verheug je op een brede mix van, in Lex zijn woorden, “ouwe leem”. Van chansons en Duitse slagers tot tango’s en van country, 60’s en 70’s tot disco, soul, funk en classics .
Het verheugt mij jullie deze avond in deze heerlijke tuin te kunnen aanbieden en samen met jullie te genieten van ons aller dj LEX en het optreden van Damiën van Elburg (check de opnames alhier van dit grote talent). Zo is er dit jaar toch nog een heerlijke zomeravond samen om naar uit te kijken.
Terug naar vorige pagina

Fotogalerij