ACADEMIE

Samen met onze partners hebben we een programma ontwikkeld dat de afstand van mensen tot de arbeidsmarkt sterk verkleint. Jaarlijks begeleiden we een aantal mensen in een traject van 6 tot 12 maanden terug in het arbeidsritme en kunnen ze werkervaring opdoen. Bovendien krijgen ze tweewekelijks een dagdeel onderwijs, gericht op onder meer persoonlijke ontwikkeling, empathisch vermogen en communicatieve, computer- en presentatievaardigheden.

De TWEE gezusters wil mensen vanuit hun talent in hun kracht zetten en niet zozeer kijken naar hun beperking. Bij de TWEE gezusters wordt een beperking als een ander soort talent gezien. Dit brengt met zich mee dat onze medewerkers ontzettend ambitieus en gedreven moeten zijn om bedrijfsmatig te kunnen presteren met mensen met verschillende achtergronden.

Vanuit de gedachte ‘Jij bent wie je bent, jouw talent telt’, bieden we hen een opstap naar het arbeidsproces of onderwijs en stimuleren en ondersteunen onze professionele krachten hen om hun eigen kracht te ontdekken en verder te ontwikkelen, om daarbij van elkaar te leren.

Wilt u een rol als vrijwilliger of bent u op zoek naar een opstap naar de arbeidsmarkt, vraag dan naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Terug naar vorige pagina