TROUWEN

Voor de wet trouwen in een stijlvolle kapel in hartje Heerlen? Ontdek het Savelbergklooster als officiële trouwlocatie. De kapel en de aansluitende gebouwen bieden ruimte voor ál je huwelijkswensen: van een intiem (kerkelijk) huwelijk tot een groot feest met alles erop en eraan…

De kapel van het Savelbergklooster

Midden in Heerlen ligt het Savelbergklooster, groots en onopvallend tegelijk. Het klooster werd in 1878 gesticht door Monseigneur Peter Joseph Savelberg. Hij en De Kleine Zusters van de Heilige Joseph zorgden voor de allerarmsten onder de Heerlense bevolking en deden het nodige missiewerk.

Nadat de zusters het klooster verlieten, bleef er een kostbaar stuk monumentaal erfgoed achter. Het Savelbergklooster valt nu, samen met het aangrenzende klooster Luciushof, onder De Twee Gezusters. De twee kloosters kregen een nieuwe bestemming. De prachtige 19e-eeuwse kloosterkapel van het Savelbergklooster is nu een officiële trouwlocatie waar stellen voor de wet kunnen trouwen.

Trouwen in het Savelbergklooster is niet alleen prachtig, maar ook praktisch:
※ Centraal gelegen
※ Ruime parkeergelegenheid (Q-park)
※ Station Heerlen op 8 minuten loopafstand
※ Rolstoeltoegankelijk
※ Geschikt voor kleine en grote gezelschappen
※ Ongedwongen sfeer
※ Mogelijkheden tot kerkelijk trouwen/feest/receptie/diner

 

De mooiste dag van jullie leven bij De Twee Gezusters

De kapel van het Savelbergklooster is een prachtige locatie om voor de wet te trouwen, maar dat is slechts het begin van alle mogelijkheden. Waarom niet de hele dag verblijven in de serene sfeer van De Twee Gezusters? Met de Theresiakapel voor een kerkelijke dienst, een brasserie die de complete catering kan verzorgen, meerdere sfeervolle feestzalen en de onlangs gerenoveerde binnentuin van de Luciushof zijn de mogelijkheden voor de perfecte trouwdag eindeloos. Al jullie wensen kunnen hier worden vervuld onder één dak. Voor het gebruik van onze kapel brengen wij € 210,00 in rekening.

Neem gerust contact op met onze receptie voor een vrijblijvende bezichtiging en het bespreken van de mooiste dag van jullie leven.

Routes

Bruiloftgasten
Parkeren bij q-park Putgraaf en wandelen via de achterzijde parkeergarage naar de hoofdingang van het Savelbergklooster aan de Gasthuisstraat (rode route).

Het bruidspaar
Melden via intercom aan de groene poort  bij het eigen eigen parkeerterrein aan de Putgraaf, parkeren aan de achterzijde van het Savelbergklooster en wandel onder de brug door naar de ingang van het Savelbergklooster (groene route).

 

Terug naar vorige pagina