VERGADEREN EN BIJEENKOMSTEN

De TWEE gezusters beschikt over verschillende vergaderruimtes. In elk van deze ruimtes kunnen bedrijven, ondernemers, verenigingen of particulieren midden in het centrum van Heerlen compleet georganiseerde bijeenkomsten houden. Voor een offerte op maat of reservering kunt u contact opnemen.

Vergaderruimte de Lucius

Vergaderzaal de Lucius biedt plaats aan 10-15 personen.

”Dit is onze historische ruimte, we proberen hier het verhaal van de kloosters terug te laten komen op de muren met oude foto’s. Tevens zie je nog authentieke tralies voor de ramen, omdat de zusters absoluut geen contact met de buitenwereld mochten. Daarom ook nog eens een extra kloostermuur en dat is ook de reden waarom dit klooster een binnentuin had. Het is mooi om een historische plek te kunnen bieden als vergaderplek, dit brengt mensen vaak al in een andere ‘flow’. Tevens laten we ook zien dat wij als TWEE gezusters het verhaal van vroeger in een nieuw jasje hebben gestoken, maar als het waren de onderkant van de samenleving willen helpen in/naar de maatschappij.”

Vergaderruimte de Aubergine

Vergaderzaal de Aubergine biedt plaats aan 12-14 personen.

Vergaderruimte Aloysius

Vergaderzaal Aloysius biedt plaats aan 10-30 personen.
”Ook dit is een historische ruimte, met de authentieke tralies voor de ramen, omdat de zusters absoluut geen contact met de buitenwereld mochten. Daarom ook nog eens een extra kloostermuur en dat is ook de reden waarom dit klooster een binnentuin had.

André van Boxtel-zaal

De André van Boxtel-zaal is de voormalige kapel in de Luciushof en kan voor zowel grote vergaderingen/bijeenkomsten als feesten en partijen worden gereserveerd. De André van Boxtel-zaal biedt plaats aan 80 zittende (theateropstelling) en 100 staande personen.

Serre

De Serre is een prachtige serene ruimte en biedt plaats aan 14 zittende en 35 staande personen. Deze ruimte heeft een grote schuifpui, erg fijn voor wat frisse lucht tijdens een vergadering. 

Kapel

De fraaie Kapel biedt plaats aan 80 zittende (theateropstelling) en 100 staande personen. De unieke sfeer en serene omgeving dragen bij aan een bijzondere ervaring van uw evenement of activiteit. Deze mooie ruimte is bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld het organiseren van een feestelijke borrel, een presentatie of seminar, of enig ander evenement.

De evenementen en feesten die in de Kapel plaatsvinden worden door ons voorzien van de eventuele catering. Onze fijne kookkunsten en event-expertise èn onze prachtlocatie zijn de optelsom voor een geslaagd event. Denk dan aan feesten en evenementen, eventueel in een thema, met bijzondere hapjes, uitgebreide buffetten of diners, in een prachtig, sfeervol klooster in hartje Heerlen. Dat is nog meer genieten in een groene oase, midden in de stad Heerlen.

Er kan bij een reservering aangegeven worden of een beamer, geluidsinstallatie of flip-over gewenst is. Tevens kunnen we zorgen voor aanvullende catering tijdens of na de vergadering. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk: carré, theateropstelling, leslokaal, U-vorm of een opstelling voor staand publiek. Voor een offerte op maat of reservering kunt u contact opnemen.

Onderstaande foto’s staan in dezelfde volgorde zoals hierboven de ruimtes besproken zijn.

Terug naar vorige pagina

Fotogalerij